Coinfecció VIH i hepatitis (A, B, C)Dr. Miguel Santin (Hospital de Bellvitge)

El Dr. Santín és metge especialista adjunt del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital de Bellvitge i es dedica, principalment, a l’assistència dels pacients coinfectats VIH/VHC.


Lipodistròfia. Prevenció i milloraDra. Eugenia Negredo (Hospital Germans Trias i Pujol)

La Dra. Eugènia Negredo és metge internista de la Fundació Lluita contra la Sida a la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Ha coordinat diversos estudis clínics i participa en les més prestigioses conferències i fòrums nacionals i internacionals sobre VIH/Sida.


Efectes del tabac i l'alcohol en la salut de les persones VIH +Dra. Elisabet Deig (Hospital de Granollers)

La Dra. Deig és metge adjunt de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital de Granollers. Des de fa un any treballa específicament amb pacients amb VIH/Sida.


Efectes secundaris: com identificar-los i aprendre a minimitzar-losDr. Esteban Martínez (Hospital Clínic)

El Dr. Esteban Martínez és llicenciat en Medicina per la Universitat de Valladolid. L'any 1994 va començar a treballar a la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de l'any 1996, dedica el seu temps a l'atenció de les persones amb VIH i des de 2001 imparteix classes de malalties infeccioses a la Universitat de Barcelona com a professor associat de medicina.

Actualització i futures estratègies en el tractament del VIHDr. José Luis Blanco (Hospital Clínic)

Des de 1999 és metge adjunt de l’Hospital de Dia de VIH de l’Hospital Clínic de Barcelona. Les seves principals àrees de treball són el tractament general del VIH/Sida i les resistències.ico_close