Inhibidors de la proteasa en monoteràpia

Dr. José Moltó (Hospital Germans Trias i Pujol)

El Dr.José Moltó és llicenciat en Medicina i Cirurgia i actualment treballa a la Unitat Clínica del VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. És cap de la línia de Farmacologia Clínica i metge investigador a la Fundació Lluita contra la Sida. Les seves principals àrees d'interès són la farmacologia clínica, les resistències, els tractaments de rescat i les noves opcions de tractament.


Actualització en tractaments

Dra. Imma Ocaña (Hospital Vall d'Hebron)

La Dra. Ocaña desenvolupa la seva activitat en el camp del VIH des de l'any 1994, en el terreny de la clínica i l'assistència a les persones amb VIH. En l'actualitat, és cap clínic del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Vall d'Hebron i és responsable de l'Hospital de Dia, a més de professora titular de Patologia Mèdica a la Universitat Autònoma de Barcelona.


Beneficis de l'exercici físic per a les persones que viuen amb el VIH

Dr. Pere Domingo (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau)

El Dr. Pere Domingo és director del Programa de VIH/Sida a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Les seves àrees d’interès preferents son la lipodistròfia, les complicacions metabòliques, el risc cardiovascular i el tractament antiretroviral en general.


VIH i coinfeccions (VHC, VHB, VPH...)

Dra. Cristina Tural (Hospital Germans Trias i Pujol)

La Dra. Tural es va llicenciar en Medicina l’any 1994 a la Universitat de Barcelona, obtenint el seu doctorat el mateix any. Des de l'any 1995 ha estat treballant a la Unitat Clínica del VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. El seu interès principal durant aquests anys han estat les infeccions oportunistes en l'era del TARGA, l'aplicabilitat de les proves genotípiques per al disseny de tractaments de rescat i, més recentment, el VIH i la coinfecció amb les hepatitis virals.ico_close