Nous avenços en el terreny del VIHDr. Esteban Martínez (Hospital Clínic)

El Dr. Esteban Martínez és llicenciat en Medicina per la Universitat de Valladolid. L'any 1994 va començar a treballar a la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de l'any 1996, dedica el seu temps a l'atenció de les persones infectades pel VIH i des de 2001 imparteix classes de malalties infeccioses a la Univesitat de Barcelona com a professor associat de medicina.


Interpretació de les analítiques: Què hem de tenir en compte?Jorge Saz (Projecte dels NOMS-Hispanosida)

Jorge Saz treballa a Projecte dels NOMS-Hispanosida des del 2002. És un dels facilitadors del programa INFOTRAT (Programa comunitari d'informació i educació en tractaments del VIH/Sida). D'altre banda, es responsable del servei de la prova de BCN Checkpoint (Centre comunitari de detecció del VIH i altres ITS per a homes gai i altres homes que fan sexe amb homes) gestionat per Projecte dels NOMS-Hispanosida.


Virus del Papil·loma Humà en persones VIH +Dra. Sara Villar del Saz (Hospital Vall d'Hebron)


Trastorns neurocognitius i salut mentalJosé A. Muñoz (Hospital Germans Trias i Pujol)

José Antonio Muñoz és llicenciat en Psicologia, especialitzat en Psicologia Clínica i de la Salut. Té un doctorat en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2002 treballa a la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona).ico_close