Dèficit de Vitamina D: Implicacions en persones VIH positivesDr. Esteban Martínez (Hospital Clínic)

El Dr. Esteban Martínez és llicenciat en Medicina per la Universitat de Valladolid. L'any 1994 va començar a treballar a la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de l'any 1996, dedica el seu temps a l'atenció de les persones infectades pel VIH i des de 2001 imparteix classes de malalties infeccioses a la Univesitat de Barcelona com a professor associat de medicina.


Quines proves hauria de sol·licitar el pacient per a un òptim control de la seva infecció?Dr. Daniel Podzamczer (Hospital de Bellvitge)

El Dr. Daniel Podzamczer és llicenciat en Medicina per la Universitat de Buenos Aires (Argentina). Actualment, és director del Programa de VIH i Sida a l'Hospital de Bellvitge i autor de diversos articles en publicacions científiques.


Resistències: Què són? Quina es la seva importància?Dr. Roger Paredes (Hospital Germans Trias i Pujol)

El Dr. Roger Paredes és metge de la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. És responsable del Grup d'Epidemiologia Molecular del laboratori de Retrovirologia IrsiCaixa i viròleg del programa HIVACAT.


Redueixen els tractaments antirretrovirals la transmissió del VIH?Dr. David Dalmau (Hospital Mútua Terrassa)

David Dalmau és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És coordinador de la Unitat de VIH/Sida del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Mútua Terrassa i director de la Fundació per a la Recerca i Docència MutuaTerrassa.ico_close