Envelliment i optimització del tractamentDr. Adrià Curran (Hospital Vall d'Hebron)

El Dr. Adrià Curran és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Interna, va fer la residència a l’Hospital Vall d'Hebron on, en l’actualitat, és metge adjunt de l'Hospital de Dia d’Infeccioses.
Al llarg de la seva carrera, ha centrat gran part de les seves investigacions en les àrees de teràpia antiretroviral i complicacions derivades de la SIDA.


VIH i donaDra. Elisabet Deig (Hospital General de Granollers)

La Dra. Elisabet Deig treballa com a metge a la Unitat d’Infeccioses-VIH de l'Hospital General de Granollers. Entre les seves àrees d’interès destaquen la infecció per VIH en la dona i la toxicitat i efectes adversos del tractament antiretroviral.


Taula rodona: El tractament antiretroviral i la transmissió del VIHMichael Meulbroek (Projecte dels NOMS-HISPANOSIDA)

Diagnòsticat de VIH el 1986, Michael Meulbroek és un dels activistes europeus de més llarga trajectòria. Cofundador de Projecte dels NOMS-Hispanosida el 1993, en l’actualitat n’és president. El 1998 va ser membre cofundador d’ATOS (Associació per al Transplantament d’Òrgans a Seropositius) i l’any 2006, va promoure BCN Checkpoint, el primer centre comunitari a l’estat espanyol per a la detecció del VIH i altres ITS adreçat a homes que tenen sexe amb homes.
Dr. Pep Coll (Hospital Germans Trias i Pujol)

El Dr. Pep Coll ha col·laborat en diversos projectes de prevenció del VIH, especialment a l'Àfrica, on va treballar per Metges del Món. Actualment és metge a la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol i forma part de l'equip investigador d'HIVACAT (el programa català per al desenvolupament d'una vacuna del VIH).


El VIH en temps de crisi: Com ens afecta?Juanse Hernández (gTt)

Juanse Hernández, a més de viure amb VIH, és un activista i defensor dels drets de les persones seropositives. En l’actualitat treballa en el Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) i és cofundador i membre del Fòrum Espanyol d’Activistes en Tractaments del VIH (FEAT).ico_close