Simplificació del tractament antiretroviralDr. Arkaitz Imaz (Hospital Universitari de Bellvitge)

El Dr. Arkaitz Imaz és llicenciat en Medicina per la Universitat de Navarra i es va doctorar a la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a especialista en Medicina Interna, ha treballat sempre en el camp de les malalties infeccioses i més específicament en la infecció per VIH. Actualment és metge a la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari de Bellvitge.


Nous tractaments del VHCDra. Cristina Tural (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol)

La Dra. Tural és metge de la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol on combina l'activitat assistencial i la recerca clínica. En l'actualitat, la seva principal àrea d'interès i experiència és la coinfecció VIH i VHC, sent actualment la investigadora principal dels assajos clínics internacionals amb agents antivirals directes contra el VHC de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.


Vacuna terapèutica del VIH: On som?Dr. Felipe García (Hospital Clínic de Barcelona)

El Dr. García està llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Màlaga. Actualment, és consultor sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona i coordinador de l'Hospital de Dia de Malalties Infeccioses. A més, és un dels responsables del desenvolupament d'assajos clínics en la recerca de la vacuna preventiva i terapèutica de l'HIVACAT (programa català per al desenvolupament d'una vacuna efectiva del VIH).

Estrès, ansietat i depressió en les persones amb VIH: Prevenció i maneigDr. Jordi Blanch (Hospital Clínic de Barcelona)

El Dr. Blanch està llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, on també va realitzar l'especialitat de psiquiatria. En l'actualitat és cap de secció i coordinador del Centre de Salut Mental Eixample Esquerra, Hospital Clínic de Barcelona. Entre les seves àrees d'interès cal destacar la patologia psiquiàtrica i psicològica associada al VIH i altres malalties greus, així com el trastorn depressiu en pacients amb comorbilitat mèdica.ico_close