Càncer i VIH: Causes, Abast i PrevencióDr. Juan Ambrosioni (Hospital Clínic, Barcelona)

El Dr. Ambrosioni es va llicenciar en medicina per la Universitat de Buenos Aires, (Argentina) i ha treballat com a metge assistencial i investigador en països tan diversos com Argentina, Suïssa o Madagascar, centrant-se en malalties infeccioses, especialment en VIH/SIDA. Des de l'any 2014 treballa com a metge d'infeccioses i investigador a l'Hospital Clínic de Barcelona, on actualment coordina la recerca en infecció aguda per VIH.


La Vacuna Terapèutica del VIH:
Una fita assolible?Dra. Beatriz Mothe (IrsiCaixa / Hospital Germans Trias i Pujol)

La Dra. Mothe és investigadora del grup d’Immunitat Cel·lular i Genètica de l’Hoste d’IrsiCaixa. A més a més, treballa a la Unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, on es dedica principalment a la identificació i monitoratge de persones amb infecció aguda per VIH i controladores d’elit com a models per a una cura funcional. D’altra banda, la Dra. Mothe també és professora associada del Departament de Sida i Malalties Associades de la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya) des del 2014.


Antiretrovirals i VIH:
¿Cap a una sexualitat més plena?Gabriel J. Martín (Afirma't)

Gabriel J. Martín és expert en psicologia afirmativa gai (Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella), co-president de l'Associació LGTB Afirma't i coordinador del Grup de Treball de Psicologia Afirmativa LGTB del Col·legi de Psicologia de Catalunya. A més a més Gabriel és el representant del Consell General de Psicologia d'Espanya a la Xarxa Internacional de Professionals de la Psicologia Afirmativa LGTB de la “American Psychological Association".


Sexualitat i Profilaxi Pre-Exposició (PrEP)Michael Meulbroek (Projecte dels NOMS-HISPANOSIDA)

Diagnosticat de VIH el 1986, Michael Meulbroek és un dels activistes europeus de més llarga trajectòria. Cofundador de Projecte dels NOMS-Hispanosida el 1993, en l’actualitat n’és president. El 1998 va ser membre cofundador d’ATOS (Associació per al Transplantament d’Òrgans a Seropositius) i l’any 2006, va promoure BCN Checkpoint, el primer centre comunitari a l’estat espanyol per a la detecció del VIH i altres ITS adreçat a homes que tenen sexe amb homes.


Tractament Antiretroviral
i risc de Transmissió del VIHDr. Pep Coll (Hospital Germans Trias i Pujol)

El Dr. Pep Coll ha col·laborat en diversos projectes de prevenció del VIH, especialment a l'Àfrica, on va treballar per Metges del Món. Actualment és metge a la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol i forma part de l'equip investigador d'HIVACAT (el programa català per al desenvolupament d'una vacuna del VIH).ico_close