Simplificació del tractament ARV:
Menys no sempre és mésDr. Santiago Moreno (Hospital Ramon y Cajal, Madrid)

El doctor Santiago Moreno és el cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Ramon y Cajal i professor titular del Departament de Medicina de la Universitat d'Alcalá d'Henares. A més el Dr. Moreno col·labora amb el Plan Nacional del Sida (Ministeri de Sanitat) en l'elaboració de recomanacions sobre aspectes clínics de la infecció per VIH/Sida.


50+: Com envellir bé amb VIHDr. Cora Loste (Fundació Lluita contra la Sida, Badalona)

La doctora Loste va cursar els seus estudis a la Facultat de Medicina de Barcelona. Es va especialitzar en Medicina Interna a l’Hospital Universitari de Vic, on va aconseguir el seu doctorat amb la tesi “Valoració integral de les necessitats de les persones majors de 60 anys infectades per VIH”. En l'actualitat és metgessa adjunta a la Fundació Lluita contra la Sida de l'Hospital Germans Trias i Pujol i és professora associada de la càtedra de VIH de la Universitat de Vic.


La reducció de riscos en el ChemSexNúria Calzada (Energy Control/ABD, Barcelona)

Núria Calzada és llicenciada en Psicologia. Des de l'any 2006, és la coordinadora estatal d’Energy Control. Durant aquests anys ha col·laborat en diferents estudis i recerques sobre drogues, ha assessorat altres col·lectius i entitats per a la implementació de projectes de reducció de riscos en l'àmbit internacional i compta amb una àmplia experiència docent dirigida a professionals de la salut, l'educació i l'oci nocturn.


Impacte del ChemSex en la
medicació antiretroviralNoé Garin (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona)

Noé Garin es doctor en Farmàcia. Actualment treballa a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i es professor associat a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - Universitat Ramon Llull. A més, Noé és membre de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària i de l’European AIDS Treatment Group (EATG). En l’actualitat està desenvolupant un estudi multicèntric sobre ChemSex i l'impacte de les drogues recreatives en les persones que viuen amb VIH.


l'impacte emocional i el risc de
dependència del ChemSexAntonio Gata (BCN Checkpoint, Barcelona)

Antonio Gata és llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És màster en Psicologia Clínica de la Salut i en Teràpies Contextuals pel Institut Superior d'Estudis Psicològics (ISEP). Gata és membre del Grup de Treball LGBT del Col·legi Oficial de Psicòlegs. Des de 2014 treballa a BCN Checkpoint on és responsable del programa d’assistència psicològica a usuaris de ChemSex.ico_close