VPH: Prevenció, diagnòstic i tractament del càncer analDra. Irene Fuertes de Vega (Hospital Clínic)

La Doctora Fuertes és especialista en Dermatologia i Venereologia, havent realitzat la seva formació a l’Hospital Clínic de Barcelona. Actualment treballa com a especialista sènior al Servei de Dermatologia d’aquest mateix centre, i la seva feina està centrada en l’àrea d’infeccions de transmissió sexual i patologia neoplàsica secundària a infecció pel virus del papil·loma humà. A més, Irene és una de les persones responsable del programa de cribratge de càncer en canal anal en persones amb alt risc.


Fàrmacs d’acció prolongada:
La fi del tractament diari?Dr. Daniel Podzamczer (Hospital de Bellvitge)

El Dr. Daniel Podzamczer és llicenciat en Medicina per la Universitat de Buenos Aires. Actualment, és director del Programa de VIH i Sida a l'Hospital de Bellvitge i autor de diversos articles en publicacions científiques. Al llarg de la seva carrera, ha centrat gran part de les seves investigacions en les àrees de teràpia antiretroviral i complicacions derivades de la SIDA.

VHC: Estratègies per a la microeliminacióDr. Àngel Rivero (BCN Checkpoint / Fundació Lluita contra la Sida)

El Dr. Rivero és Metge Internista de la Fundació Lluita contra la Sida i treballa a BCN-Checkpoint, on participa en diversos estudis de PrEP, com l’estudi Discover. A més és un dels metges responsables de la consulta d’ITS de BCN Checkpoint.


Supervivents a llarg termini:
Reptes psicosocialsMaría José Fuster (SEISIDA)

María José Fuster-Ruiz viu amb VIH des del 1989. És doctora en Psicologia Social. Les seves línies d’investigació són els problemes psicosocials associats a la infecció per VIH, incloent l’estigma, les conductes de salut, el benestar psicològic i la qualitat de vida de les persones amb VIH. A més, té una llarga trajectòria d’activisme i col·laboració amb ONG i societats científiques que treballen en l’àmbit del VIH. Actualment, és directora-gerent de la Societat Espanyola Interdisciplinària de la Sida (SEISIDA).


Supervivents a llarg termini:
Reptes i necessitats no cobertes en l'àmbit clínicJuanse Hernández (gTt)

Juanse Hernández és activista i defensor dels drets de les persones amb VIH i/o hepatitis víriques, la seva labor professional es desenvolupa en el Grup de Treball sobre Tractaments del VIH, i participa de forma activa en la defensa i promoció dels drets de les persones amb VIH a través de xarxes comunitàries d’àmbit autonòmic, nacional i europeu. És membre del Comitè Científic de la Cohort PISCIS i del Comitè Científic de la Cohort de la Xarxa d’Investigació en Sida (CoRIS, en les sigles en castellà).


SuperVIHvents,
com me les empoderaría jo?Ana Martín (SuperVIHvents) i Josep Maria Tomàs (SuperVIHvents)

Ana Martín té 61 anys. Fou diagnosticada amb VIH el 1987 i va decidir en el seu dia no ocultar la seva seropositivitat. Actualment és activista, sobretot per la visibilitat, i forma part del col·lecti SuperVIHvents.

Josep Maria Tomàs és activista supervivent a la SIDA de llarg recorregut. Està especialment implicat en qüestions de visibilitat, empoderament i emancipació de les persones amb VIH i forma part del col·lectiu SuperVIHvents.ico_close