Visualitza aquí l’streaming de la Jornada


VIH i COVID 19: Què ens cal saber?Dr. Esteban Martínez (Hospital Clínic, Barcelona)

El Doctor Esteban Martínez és Consultor Sènior del Servei d'Infeccions de l'Hospital Clínic i Professor Associat de Medicina de la Universitat de Barcelona. És president de GESIDA (Grupo de Estudio de SIDA de la SEIMC), i coautor de diverses de les seves recomanacions, també és membre de l'European AIDS Clinical Society i de la Societat Espanyola d'Investigació Òssia i del Metabolisme Mineral.


Futur de la relació metge-pacient: Ús d’aplicacions mòbils en el tractament del VIHDr. Felipe García (Hospital Clínic, Barcelona)

El Dr. García està llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Màlaga. Actualment, és consultor sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona i coordinador de l'Hospital de Dia de Malalties Infeccioses. A més, és un dels responsables del desenvolupament d'assajos clínics en la recerca de la vacuna preventiva i terapèutica de l'HIVACAT (programa català per al desenvolupament d'una vacuna efectiva del VIH).

Fragilitat i VIH: poden les Apps ajudar-nos a detectar-la precoçment?Dra. Eugenia Negredo (Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona)

La Dra. Eugènia Negredo és metge internista de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses a la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Ha coordinat diversos estudis clínics i participa en les més prestigioses conferències i fòrums nacionals i internacionals sobre VIH/Sida.ico_close