Visualitza aquí l’streaming de la Jornada


40 anys de VIH/Sida: Lliçons apreses
i visió de futurDr. Daniel Podzamczer (Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, Badalona)

El Dr. Podzamczer va ser cap de la Unitat de VIH de l'Hospital de Bellvitge durant 36 anys i és membre del panell d'experts del NIH/CDC/IDSA sobre el maneig d'infeccions oportunistes en persones VIH positives així com de diversos grups de treball de GESIDA. A més, és coordinador del programa d'assajos clínics de la RIS. Actualment és Consultor a FLS Science, Fundació Lluita contra la SIDA.


VIH i COVID: Noves dades i actualitzacióDr. Jose M. Miro (Hospital Clínic, Barcelona)

El Dr. Miró és Consultor Sènior de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic, Catedràtic de Medicina de la Universitat de Barcelona i director del Màster de Sida de la Universitat de Barcelona. A més, és expresident de GESIDA i de les Societats Catalana i Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica.

Sexualitat i VIHAntonio Gata (BCN Checkpoint, Barcelona)

Antonio Gata és psicòleg clínic i de la salut i és el coordinador del projecte de suport psicològic de BCN Checkpoint. A més a més, forma part del grup de treball de Diversitat Sexual del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i del grup de treball de Chemsex de l'Agència de Salut Pública Catalana. També és professor de l'institut superior d'estudis psicològics i psicoterapeuta individual i grupal.ico_close